2012. augusztus 2., csütörtök

we live in a world full of brands

ma zuhanyzásnál 75%-ban Unilever termékeket használtam. bár lehetett volna más az arány is, ha nincs kifogyva a P&G-s samponom (Head & Shoulders), vagy a Sarantis tusfürdőm (STR8) ...

de jah, szóval Amodent fogkrém, Axe tusfürdő, Baba sampon. mind Unilever. ja meg volt DM-es fogkefém, de az meg ugye SPAR tulajdon. és akkor hova vándorolt a pénzem?


update:

és akkor hogy már a reggelim se maradjon márkák nélkül: a melegszendvicsembe Unilever (Vénusz) vajat kentem volna, de mint kiderült csirke volt benne, így kivettem egy másik vajat, ami úgyszintén Unilever (Rama). Beleraktam utána a Tesco-s kolbászt és a Spar-os sajtot.... majd a végén lelocsoltam Unilever-es ketchuppal (Globus). de szerintem a mellé pucolt karalábé magyar :) szóval hova vándorolt a pénzünk?

és a pofátlanság netovábbja, hogyha beírod a Google-be hogy Unilever.hu akkor fizetett hírdetésnél kidobja a P&G oldalát. ez bizony vérre megy! 

2012. július 28., szombat

london baby

lássuk. nézzük. szurkoljunk! bár Ian Thorpe azért hiányzoni fog nekünk...


2012. július 11., szerda

sound

hangolom magam soundra, 2 napja csak tuctuc-ot hallgatok... mennyire van már elegem belőle?!?! váh. ha vége akkor nyomok egy fatális supernem marathont :)

de legalább ez a KLIPP nem rossz...

2012. július 10., kedd

szabad?

nem csoda hogy ennyien küzdenek a magabiztossággal amikor mindenhez engedélyt kérnek...


2012. június 11., hétfő

thrones

3. könyvből 80 oldal maradt, de szerintem a negyedek könyvet sikerré tehetné martin egy mondattal az elején:

5 év múlva

és cut the crap :D

ki vagyok én?

a buszra felszállva be kell mutatni a bérletet, a vizsgára bemenve be kell mutatni a személyit és a koliból kimenve fel kell mutatni a koli kártyát... azért durván elaljasodott ez a világ, hogy ilyenekre kell vetemedni.


2012. június 6., szerda

well? get lost!

mikor fogják már fel az emberek hogy a leszarom az egy igenis működő életforma? nem izgat hogy neked meg lett, mert szarrá puskáztad magad és a tavalyi kérdéseket magoltad be én meg megbuktam. megyek mégegyszer.


L E S Z A R O M !


2012. április 28., szombat

SKRILLEX - Bangarang [Official Music Video]

hosszú hétvége a koliban... üres az egész, szal 80watton szól a nyamvadt bassdrop... mert megtehetem :D


2012. április 25., szerda

marketing

kategória így... kategória úgy... ezen belül ilyen pontok vannak és azokon belül olyan pontok vannak... ez a szak arról szól kb hogy hogyan kategorizáljuk be az életet... uncsi. nem csoda hogy nem járok be.

2012. március 16., péntek

dear diary

na igen, nem ezt csinálom mostanában:

eljött az ideje, hogy határidőnaplót használjak... a héten most először volt időm így effektíve egyedül gépezni egy kicsit (szombat hajnali 2), de még most is dolgozok közben :) szeretem a pörgést, de azért ez már az izgalmas kategóriát súrolja...

"ha valamit jól akarsz csinálni, csináld magad!"

eddig tökéletesen megvoltam úgy, hogy egy A4-es lapra felírtam egy hónapot, és bevéstem a tenni valókat. Most már egy kisebb notesz kell hozzá... és eldöntöttem, bármit kérnek tőlem az elkövetkezendő hetekben, tuti hogy egy gigantikus nemet fogok mondani rá, mert nincs az az isten hogy ennél több dolgot hatékonyan megcsináljak...

szal van élet a halál után, és ez tetszik!

2012. március 6., kedd

én olyat szeretnék...

olyan barátokat szeretnék, akik még akkor is felírnak a katalógusra, ha már nem is járunk egy egyetemre :)

2012. február 6., hétfő

2012. január 31., kedd

sick, but i want it!

hát ezek a trailerek nem reprezentálják az emberiség józaneszét, de baromira bejöttek:




mekkora jelenet

a film is egy zseniális alkotás, de ez a jelenet mennyire jól leírja már az érzést:

2012. január 30., hétfő

2012. január 26., csütörtök

sose ítélj el valamit, még a 100. után se!

valami gitárt is belekevert portugál ebbe a számba amitől nagggyon zúzdára sikerült, de még anélkül is elnyerte a tetszésemet:

2012. január 25., szerda

9gag hotpage harmadszor

még mindig nem dobta fel a napomat így bernard lyukas hátsója óta, de azért legalább már valamibe lehet kapaszkodni a mai nap is... 9gag-en harmadszor sikerült kikerülni hotpage-re. vele:

kattintós verzió: http://9gag.com/gag/2100301


2012. január 24., kedd

the destructiveness of the high intelligence

nem fair. bárcsak csak azt láthatnám meg amiket a szemeimnek szabad. the destructiveness of the high intelligence. amúgy jobb verzióban: http://www.youtube.com/watch?v=u4se4uL_KJo

ritkafilmajánló - saint ralph

anno faterral néztük egyszer a tv-ben. azóta is egyik közös kedvencünk...

szeretem a motiváló filmeket, de ez valahogy az is, meg nem is. a film megnézése után nem jött meg az eszem hogy higyjek istenben, se ahhoz hogy fussak (mert tönkre van menve a jobb térdem), de valahogy még is tartja az emberben a lelket.


a film középpontjában Ralph áll, 14 éves félárva kanadai srác, aki a pubertás küszöbén ácsorog, miközben édesanyja a kórházban fekszik. benne van sok csínytalanságban, mint minden korabeli eleven gyerek, de mikor anyja kómába esik, egy csodáért kezd foházkodni. úgy gondolja, hogy egy csodára van szüksége, ahhoz, hogy édesanyja felébredjen a kómából, és mivel mindenki azt mondja, hogy csoda lenne, ha bárki megnyerné a csapatukból a bostoni marathont, így már meg is van a csoda amit el kell érnie.


nem egy forrest gump a futó stílusa, de mérhetetlenül magával ragad. az ember csak drukkol neki, és azt kívánjuk, hogy sikerüljön neki ez a nemes cél. mérhetetlenül megindító film. a must see!

arc

nem sokat tudtam a hírről, csak hogy lekapcsolták a megaupload atyját. hát fn-en a cikk vmi zseniális :D



"2002-ben a vicc kedvéért vett egy orosz atomjégtörőt, és elhajózott vele haverjaival az Északi-sarkhoz bulizni. "
"De csatlakozott a „Flúgos-Futamhoz a Gumball 3000-hez is, amely milliomos aranyifjak ámokfutása keresztül Európán. Ha már ott volt fogadást is kötött két női sofőrrel, hogy megelőzi őket a versenyben. Ha veszít, akkor fizet fejenként fél-fél millió dollárt, viszont ha nyer, akkor megkapja egy estére a hölgyeket. A sztori vége részleteiben nem ismert, de Dotcom megnyerte a versenyt… " 
A cikk pedig itten: http://www.hir24.hu/it-mobil/2012/01/24/egy-kover-playboy-az-internet-csaszara/

2012. január 22., vasárnap

következő reggeli

ha haza jutok, akkor egy ilyen reggelivel fogok nyitni. mivel itt nincs sütő :/

a recept: katt


hová tűnt ez a bácsi?

egyetlen olyan buli helyekre zenét gyártó muzsikus, akinek meghallgattam alkotásait a lázadó korszakomban :)




(btw... mi a rák ez a klipp? :D zsenniális xD)